Defibrilatoare Profesionale Primedic – Fiabilitate si Siguranta

Defibrilatoare Profesionale Primedic

Tehnologia avansata și sigură, funcționarea simplă, calitatea inalta și fiabilitatea absolută în condiții extreme: acestea sunt atributele unice ale defibrilatoarelor PRIMEDIC. Acestea au parte de o reputatie excelenta în medicina de urgență la nivel mondial. Proiectate pentru utilizare de către medicii de urgență și serviciile de urgență, defibrilatoarele PRIMEDIC combină echipamente maxime cu cea mai mare fiabilitate posibilă. Asta înseamnă că nu se pierde timp valoros în timpul utilizării.

Defibrilatoarele HEARTSAVE

MONITOR
Defibrilatoarele HeartSave sunt echipate cu un monitor pentru afișarea timpului de acțiune, a curbei ECG, a ritmului cardiac, a numărului de VF detectate, precum și a defibrilărilor generate și a instrucțiunilor de resuscitare.

MONITORIZARE COST-EFICIENTĂ
Opțional sunt disponibili un cablu ECG separat cu 2/3 conductori și electrozi ECG.

MOD DE DEFIBRILARE MANUAL SINCRONĂ
Pe lângă modul AED, HeartSave 6 are și un mod manual. Dacă un complex QRS este detectat în modul manual, markerii sincroni sunt alocați automat pe unda R și cardioversia este activată. Următoarele niveluri de putere pot fi selectate: 50J, 100J, 200J, 300J și 360J (modul adult) | 20J, 40J, 60J, 80J, 100J (modul copil).

Caracteridtici generale

  • Toate datele relevante (ECG, butoane apăsate, defibrilații) sunt înregistrate și pot fi recuperate imediat folosind software-ul de citire.
  • Actualizările software sunt ușor de instalat prin SaveCard (card de memorie).
  • Afișajul de stare activ oferă informații actualizate despre utilizarea dispozitivului și a bateriei.
  • Puteți alege între bateria performantă 6 sau bateria reincarcabila AkuPak LITE.
  • Interfață de utilizator clară, intuitivă, auto-teste de rutină, protecție împotriva stropirii cu apă și praf (IP55), extrem de robustă.

Defibrilatorul DEFIMONITOR XD

Defibrilatorul este o combinatie intre un design compact si cel mai înalt grad posibil de siguranță și manipulare simplă. Carcasa extrem de robustă a dispozitivului, greutatea redusă, funcțiile software și accesoriile au impresionat utilizatorii profesioniști din medicina de urgență, deoarece garantează o manipulare precisa chiar și în situații extreme. Datorită sistemelor speciale de montare și încărcare, DefiMonitor XD poate
să fie poziționat oriunde.

DEFIMONITOR XD ESTE SIMPLU ȘI SIGUR
  • Datorită gestionării eficiente a datelor, toate datele relevante (ECG, butoane apăsate, defibrilări, înregistrări vocale) și autotestele efectuate sunt înregistrate și pot fi recuperate imediat folosind software-ul de citire.
  • Atualizările software-ului sunt ușor de instalat prin intermediul SaveCard (card de memorie)
  • Afișajul de stare activă oferă informații actualizate despre utilizarea dispozitivului și a bateriei.
  • Baterii AkuPak LITE performante, de până la 100 de descărcări la 360 J.
  • Datorită unei imprimante termice integrate, documentele pot fi tipărite în mai multe moduri

Descoperiti toate defibrilatoarele Primedic automate sau manuale!

Lasă un răspuns

Call Now Button