Paturi Spital

ZetMedical.ro va ofera o gama variata de Paturi de Spital


Paturi de spital care raspund cerintelor actuale din domeniul medical. Dispunem de modele diverse de paturi de spital: mecanice, electrice, pentru nou-nascuti, pediatrice.

Paturile au o structura robusta, sunt rezistente la uzura indelungata si au un design modern, ergonomic. Paturile au functii diverse de la reglarea spatarului pana la miscarea Trendelenburg. Toate acestea cresc nivelul de confort al pacientului si sunt usor de manevrat de catre personalul medical.

Vezi mai multe detalii

Pat spital electric –  disponibil cu 2, 3 sau 4 motoare pentru functii ca: reglarea inaltimii, ajustarea spatarului, a sectiunii pentru picioare, miscarea Trendelenburg, Trendelenburg invers, reglarea sectiunii genunchiului, etc.

Pat spital manual – disponibil cu 1, 2 sau 3 sectiuni pentru functii ca: ajustarea spatarului, a sectiunii pentru picioare, miscarea Trendelenburg.

Aveti posibilitatea de a selecta accesorii si produse necesare tratamentului la pat pentru a spori confortul si a reduce timpul de recuperare al pacientului.

Toate piesele sunt usor de curatat si sunt dezinfectabile.
Majoritatea produselor sunt fabricate de importanti producatori Europeni.
Livrare rapida in toata tara si gratuita la comenzile de peste 300 de Ron.
Beneficiati de un bun raport calitate-pret de la producatorii finali, calitate, conditii comerciale si preturi cat mai competitive si avantajoase.

Furnizam mobilier medical modern, aparatura de diagnosticare, instrumentar medical, consumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie, paturi de spital.

Toate produsele indeplinesc cerinţele Directivei pentru dispozitive medicale 93/42/CEE.
Producatorul are implementat sistemul de management al calitatii EN ISO 9001:2000 sau SR EN 13485/2004;

Call Now Button