Monitor functii vitale

Se arată 1–12 din 24 de rezultate

Monitor pentru functii vitale pentru spitale, clinici medicale, cabinete private, ambulante, etc. Monitorul pentru pacient se utilizeaza sub supravegherea personalului medical si poate fi folosit pentru monitorizarea adultilor, copiilor si nou-nascutilor.

Vezi mai multe detalii

Aparatele monitorizeaza semnele vitale prin utilizarea de cabluri ECG, sonde si senzori specifici, aplicati pacientului. Astfel se obtin date despre: rata pulsului, ECG, frecventa respiratiei, saturatia oxigenului sanguin (SpO2), tensiunea arteriala cu determinare neinvaziva (NIBP) si temperatura. Toate datele se afiseaza pe un display de inalta rezolutie.

Designul modern, versatil permite plasarea lor in functie de situatie: pe suport sau agatate.

Monitoarele sunt livrate impreuna cu accesoriile standard: cablu EKG, electrozi, senzor SpO2, cablu elimentare, etc. Aveti posibilitatea de a comanda accesorii optionale ca: imprimanta, electozi EKG, mansete, cablu pulsoximetru, baterie, etc. sau functii optionale ca WiFi, SPO2, CO2, etc. Monitoarele vin cu diverse solutii de montare.

Monitoare pentru pacient – ofera posibilitatea de a stoca datele prin USB. In functie de nevoi, gasiti modele economice, dar si modele care ofera performante inalte. Toate monitoarele pentru functii vitale sunt practice si raspund nevoilor actuale din spitale. Gasiti monitoare pentru functii vitale specializate in obstetrica, transportul pacientului, interventii cardiovasculare, terapie intensiva neonatala.

Monitoare importate de la producatori de renume din domeniul medical: EDAN, CONTEC, BISTOS, COMEN, etc.

Livrare rapida in toata tara si gratuita la comenzi peste 300 RON.

Furnizam mobilier medical modern, aparatura de diagnosticare, instrumentar medical, consumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie, Lampi examinare.

Toate produsele indeplinesc cerinţele Directivei pentru dispozitive medicale 93/42/CEE.

NOU
NOU
NOU
NOU
NOU
-11%
4.300,00lei 3.825,00lei TVA inclus
-6%
Call Now Button