Paturi spital electrice

Se arată 1–12 din 18 rezultate

Paturi spital electrice cu functii variate

Paturi spital electrice – se pot utiliza in spitale, clinici, centre de ingrijire, chiar si la domiciliu. Patul de spital electric ofera un nivel inalt de confort datorita comenzilor usor de realizat prin intermediul unei telecomenzi/ panou, nefiind necesara interventia personalului medical. Astfel, patul de spital cu functii electrice este esential in recuperarea pacientilor care au suferit paralizii totale sau partiale. Acest tip de pat de spital ofera independenta si siguranta pacientului.

Vezi mai multe detalii

Toate functiile patului se realizeaza cu ajutorul motorului si sunt controlate prin telecomanda/ panou. Confortul pacientului este esential, de aceea paturile vin cu functii de inclinare a spatarului si a sectiunii pentru picioare. Pentru proceduri si interventii medicale puteti alege paturile dotate cu functia Trendelenburg si Revers Trendelenburg.

Constructia paturilor electrice este realizata din materiale rezistente, fiind disponibile si modele care suporta supraponderabilitatea. Toate piesele metalice sunt acoperite in vopsea electrostatica pentru rezistenta la socuri mecanice si o curatare usoara. Rotile pivotante de 360 de grade fac patul usor de manevrat si de transportat, iar pacientul nu sufera datorita rotilor amortizoare care absorb impactul.

Paturile sunt usor de curatat si sunt dezinfectabile. Aveti posibilitatea de a selecta accesorii si produse necesare tratamentului la pat pentru a spori confortul si a reduce timpul de recuperare al pacientului.

Transport gratuit la comenzi peste 300 RON.

Furnizam mobilier medical modern, aparatura de diagnosticare, instrumentar medicalconsumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie, paturi de spital electrice, mecanice, pediatrice.

Toate produsele indeplinesc cerinţele Directivei pentru dispozitive medicale 93/42/CEE.
Producatorul are implementat sistemul de management al calitatii EN ISO 9001:2000 sau SR EN 13485/2004;

NOU
NOU
-10%
-13%
Call Now Button