Anestezie

Se arată toate cele 6 rezultate

Distribuim aparate, dispozitive si consumabile pentru anestezierea pacientului, toate de la producatori bine cunoscuti in domeniul medical. Aici gasesti aparate de anestezie cu diverse moduri de ventilare, de calitate inalta si usor de utilizat.

Vezi mai multe detalii

Odată cu dezvoltarea medicinei perioperatorii, anestezia nedureroasă a devenit populară in spitale. Centre de endoscopie, centre de naștere, centre de intervenție, centre de urgență, toate opereaza cu anesteziști și aparate de anestezie. Nevoile de acolo nu sunt exact aceleași ca într-o sală de operații centrală. Ceea ce este necesar clinic este un echipament de anestezie mai flexibil, mai simplu și mai eficient, iar aparatele de anestezie de la Comen indeplinesc cerințele exacte.

Ventilația controlată a aparatului, ventilația reglabilă, ventilația sincronă și ventilația suport sunt toate disponibile, dincolo de funcțiile majorității ventilatoarelor. Cu ajutorul functiilor auxiliare, aparatul pentru anestezie are o aplicabilitate extinsa.

Aparatele de anestezie de la Comen ajuta la tranziția lină catre resuscitarea cu anestezie, promovează eficiența resuscitării și reduce leziunile pulmonare. CPAP / PSV sprijină terapia respiratorie postoperatorie pentru a ajuta pacienții să renunte la utilizarea aparatului și să reducă doza de sedative și relaxante musculare aplicate.

Dispozitivele pentru anesteziere sunt special proiectate pentru a asigura confort pacientului si eficienta in procedurile medicale. Majoritatea produselor sunt fabricate de importanti producatori Europeni. Avem un bun raport calitate-pret de la producatorii finali pentru a asigura clientilor nostri calitate, conditii comerciale si preturi cat mai competitive si avantajoase.

Livrare rapida in toata tara si gratuita la comenzile peste 300 RON.

Furnizam mobilier medical modern, aparatura de diagnosticare, instrumentar medical, consumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie, consumabile medicale pentru Anestezie.

Toate produsele indeplinesc cerinţele Directivei pentru dispozitive medicale 93/42/CEE.
Producatorul are implementat sistemul de management al calitatii EN ISO 9001:2000 sau SR EN 13485/2004;

NOU
Call Now Button