Defibrilatoare

Se arată 1–12 din 26 de rezultate

Defibrilatoare semi-automate, complet automate sau cu functie manuala de la producatori europeni. Modelele cu tehnologie avansata sunt adaptate pentru a fi utilizate de catre publicul larg sau de catre profesionisti.

Vezi mai multe detalii

Fiecare secunda conteaza, de aceea defibrilatoarele se utilizeaza sigur si rapid cu ajutorul semnalelor sonore si indicatiilor vizuale. Asftel, nu se pierde timp pretios, iar sansele de supravietuire cresc.

Aparatele pot fi comandate cu baterie sau cu acumulator si incarcator. De asemenea, pot fi utilizate cu imprimanta. In functie de situatia in care defibrilatorul va fi utilizat, se poate alege putere standard de pana la 200J sau o putere mare de pana la 360J.

Toate defibrilatoarele pot avea instructiuni in limba Romana.

Sunt disponibile accesorii ca electrozi, cablu EKG, baterie, acumulator, imprimanta, etc.

Modelele profesionale ofera informatii detaliate despre functiile vitale ale pacientului ca: traseu ECG, SpO2, respirația, temperatura pacientului, TA, frecvența cardiaca, EtCO2.

Defibrilatoarele raspund cerintelor actuale din domeniul medical avand un design modern, usor de utilizat. Pentru a fi utilizat cat mai simplu si a avea acces la date, se poate face Back-up pentru datele stocate. Prezinta memorie detasabila si inregistrarea vocii.

Sunt construite pentru o utilizare indelungata, chiar si in conditii extreme, avand carcasa rezistenta la șocuri externe și la apa.

Furnizam aparatura medicalamobilier medical modern, instrumentar medical, consumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie.

Livrare rapida in toata tara si gratuita la comenzile de peste 300 de Ron.

NOU
Call Now Button