Injectomate

Se arată toate cele 8 rezultate

Dispunem de injectomate de mare precizie, stabile si sigure pentru sectiile de terapie intensiva: pompa volumetrica de infuzie, seringa automata de infuzie, statie pentru injectomate.

Vezi mai multe detalii

Acestea ofera monitorizare dinamica a presiunii si precizie anti-bolus. Injectomatele dispun de functii de monitorizare in timp real a presiunii, alarme audio si vizuale si eliberarea automata a presiunii.

Injectomatele de la producatorul COMEN ofera infuzie preciza si sunt potrivite pentru diferite departamente clinice, in special terapie intensiva. Ofera moduri de injectare care raspund nevoilor clinice: modul debit, modul timp, modul greutate, modul interval, modul trapez, modul secvență, modul micro, modul TIVA, modul doză de încărcare modul noapte. Injectomatele COMEN au design modern si sunt usor de utilizat.

Dispunem de modele accesibile cu dimensiuni reduse si greutate mica, cu un singur program principal. Sunt recomandate pentru utilizarea in salile de operatii, centre medicina de urgenta, ambulante, SMURD, spitale, clinici, cabinete individuale, etc.

Livrare in toata tara si gratuita la comenzile peste 300 RON.

Toate produsele indeplinesc cerinţele Directivei pentru dispozitive medicale 93/42/CEE.

Descopera toate aparatele si dispozitivele medicale disponibile la Zetmedical!

Aparatura medicala

Injectomat M300 Comen

2.974,00lei TVA inclus

Aparatura medicala

Injectomat M500 Comen

4.474,00lei TVA inclus

Aparatura medicala

Pompa infuzie ME600 Comen

3.724,00lei TVA inclus

Aparatura medicala

Seringa Injectomat SN50C6

4.840,51lei TVA inclus
Call Now Button