ZetMEdical

Inca din stadiul de formare, ne-am propus sa oferim mereu doar cele mai bune solutii si sa le implementam ca si cum am fi noi beneficiarii. Suntem constienti de existenta unei lipse de echilibru dintre promisiunea acordata de cele mai multe companii si rezultatul final. Cele mai multe neplaceri apar atunci cand neprevazutul isi face prezenta in timpul colaborarii dintre client si compania selectata.

Astfel, ZetMedical isi propune ca prim obiectiv acela de a oferi mereu servicii de calitate clientilor sai, chiar de la prima intalnire. In permanenta, portofoliul nostru de produse si stocurile sunt in continua expansiune, cu produsele care clientii nostrii le solicita.

Cum fiecare client este unic in felul sau, la dispozitia fiecarui client va fi desemnat un manager de proiect impreuna cu echipa sa, gata sa intervina – si mai important – sa solutioneze in timp util orice problema ce se poate ivi pe parcurs. Am ales in schimbul autopromovarii prin mesaje colorate si garantii false, sa ne concentram acolo unde conteaza cu adevarat pentru orice client: livrari rapide, identificarea produselor cerute, satisfacerea unui numar cat mai mare de cerinte venite din partea beneficiarilor.

Activitatea companiei noastre se desfasoara pe doua directii principale:

• Importul de consumabile medicale, cu marca CE

• Distribuirea si satisfacerea unui numar cat mai mare de cerinte venite din partea beneficiarilor.

Servicii romanesti la un nou nivel!