Tensiometre mecanice

Se arată 1–12 din 39 de rezultate

Tensiometre mecanice Riester – ofera precizie inalta si eficienta in examinare. Toata gama de produse pentru masurarea tensiunii a fost validata clinic pentru a atinge cele mai inalte standarde internationale.

Vezi mai multe detalii

Tensiometrele Riester ofera o gama completă de manșete, accesorii și piese de schimb pentru sfigmomanometre aneroide, precum și pentru monitoare automate ale tensiunii arteriale. Mansetele vin in dimensiuni diverse pentru adulti, copii si obezi.

Tensiometre mecanice Riester – o combinatie intre calitate si precizie, fiind proiectate si asamblate in Germania. Precizia și longevitatea sfigmomanometrelor Riester au fost dovedite prin rezultatele testelor. Gama de tensiometre „Rezistenta la șoc” (Shock proof) este o tehnologie patentată Riester. Sfigmomanometrele aneroide Riester se diferentiaza nu numai prin precizie, fiind comparabile cu dispozitivele Mercur, dar prin durata aproape nelimitata de utilizare.

Avem un bun raport calitate-pret de la producatorii finali pentru a asigura clientilor nostri calitate, conditii comerciale si preturi cat mai competitive si avantajoase.
Majoritatea produselor sunt fabricate de importanti producatori Europeni.
Livrare rapida in toata tara si gratuita la comenzile de peste 300 de Ron.

Toate produsele indeplinesc cerinţele Directivei pentru dispozitive medicale 93/42/CEE. Producatorul are implementat sistemul de management al calitatii EN ISO 9001:2000 sau SR EN 13485/2004;

-15%
NOU
NOU
NOU
NOU
-30%
Call Now Button