Carucioare medicale

Depozitarea si transportul echipamentelor, instrumentelor si a medicamentelor este mult mai sigura cu ajutorul carucioarelor medicale / troliilor medicale. Inchiderea centralizata a sertarelor, dotarea cu frana a rotilor, designul modern sunt caracteristici-cheie care ofera siguranta, manevrare usoara si rapida chiar si in situatiile de urgenta.

Procedurile medicale, anestezia, efectuarea interventiilor chirurgicale in blocul operator pot fi realizate cu o eficienta crescuta datorita compartimentarii speciale a troliilor medicale pentru fiecare tip de interventie.

Producatorii cu care colaboram ofera produse de calitate inalta si inovatie pentru a satisface nevoile actuale din domeniul medical. Acestia, la randul lor, colaboreaza direct cu profesionisti din domeniul medical care indica clar nevoile cu care se confrunta in timpul interventiilor. Rezulta, astfel, un produs eficient, special realizat pentru domeniul medical.

Modelele de carucioare medicale / trolii medicale sunt destinate spitalelor, clinicilor, centrelor medicale de ingrijire, etc. Descoperiti modelele disponibile!

Call Now Button