Aparate EKG

Se arată toate cele 7 rezultate

Aparate EKG care măsoară diferențele de potențial, obținând un traseu ECG/EKG, reprezentat grafic sub forma unor curbe pe hârtie sau pe display. Electrocardiografele moderne sunt din ce în ce mai performante, cu interfețe prietenoase. Sunt accesibile din punct de vedere financiar și foarte ușor de utilizat de către medici.

Vezi mai multe detalii

Aparatele au un design modern, cu ecran LCD de inalta rezolutie, usor de observat. Sunt disponibile cu interfata in mai multe limbi. Undele EKG pot fi inregistrate automat sau manual. Electrocardiografele sunt construite pentru a fi rezistente la socuri, cu protectie impotriva caderii si a interferentelor.

Aparatele suporta curatarea si dezinfectarea, protejand astfel medicii si pacientii de infectiile incrucisate. Conectarea la internet este posibila.

Aici gasiti consumabile pentru aparatele EKG:

Electrocardiografele vă susțin diagnosticul cu referințe de încredere, satisfăcând fiecare nevoie solicitantă in practica dvs. Cu diferite modele pentru diferite practici, le puteți alege în mod corespunzător pentru ECG de repaus, test de stres sau aplicații mobile. Alegeti intre electrocardiografele economice, cu functii de basa, sau modelele performante, cu functii si accesorii variate.

Distribuim aparate EKG de la importanti producatori din domeniul medical: EDAN, CONTEC, COMEN, CARDIOLINE, CMS.

Livrare rapida in toata tara. Transport gratuit la comenzi peste 300 RON.

Furnizam aparatura medicala pentru diagnostic, monitorizare, sterilizare, interventii chirurgicale, etc. Va stam la dispozitiesi cu mobilier medical modern, instrumentar medical, consumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie.

Toate produsele indeplinesc cerinţele Directivei pentru dispozitive medicale 93/42/CEE.
Producatorul are implementat sistemul de management al calitatii EN ISO 9001:2000 sau SR EN 13485/2004.

NOU
-21%
2.404,00lei 1.890,00lei TVA inclus
-25%
2.940,00lei 2.200,00lei TVA inclus
-29%
4.500,00lei 3.200,00lei TVA inclus
-11%
Call Now Button