Paturi spital mecanice

Se arată toate cele 11 rezultate

Paturi de spital mecanice cu sectiuni reglabile manual

Paturi de spital mecanice pentru recuperarea pacientului in spital, clinici, chiar si acasa. Patul de spital mecanic este usor de reglat manual cu ajutorul manivelei aflate langa sectiunea de picioare a pacientului. Astfel, paturile de spital permit pozitionarea pacientului in diferite unghiuri in functie de activitatea acestuia.

Vezi mai multe detalii

Un pat spital ofera avantaje ca: reducerea aparitiei escarelor, bataturilor si vanatailor care apar din cauza imobilizarii de durata la pat.

Pat spital mecanic cu 1, 2 sau 3 sectiuni – se pot ajusta unghiul spatarului, al genunchiului, iar pentru proceduri medicale se poate opta pentru modelele cu miscare Trendelenburg. Paturile ofera siguranta pacientului pe perioada de recuperare avand un design ergnomomic prevazut cu laterale si capete.

Paturi medicale cu structura metalica, sunt rezistente la utilizare indelungata. Toate piesele metalice sunt acoperite cu vopsea electrostatica, patul fiind rezistent la socuri mecanice, usor de curatat si dezinfectat.

Aveti posibilitatea de a selecta accesorii si produse necesare tratamentului la pat pentru a spori confortul si a reduce timpul de recuperare al pacientului.

Transport gratuit la comenzi peste 300 RON.

Furnizam mobilier medical modern, paturi de spital cu duverse functii pentru paturi: electrice sau mecanice. Designul modern si functiile diverse le gasiti si la paturile pediatrice si pentru nou nascuti. Alegeti accesoriile necesare paturilor de spital: saltea medicala, saltea antiescare, dispozitiv de ridicare, noptiera.

Toate produsele indeplinesc cerinţele Directivei pentru dispozitive medicale 93/42/CEE.
Producatorul are implementat sistemul de management al calitatii EN ISO 9001:2000 sau SR EN 13485/2004.

NOU
NOU
NOU
-3%
-3%
Call Now Button