Inaltator WC

Se arată singurul rezultat

ZetMedical.ro va ofera o gama variata de Inaltatoare wc


Avem un bun raport calitate-pret de la producatorii finali pentru a asigura clientilor nostri calitate, conditii comerciale si preturi cat mai competitive si avantajoase.
Majoritatea produselor sunt fabricate de importanti producatori Europeni.
Livrare rapida in toata tara si gratuita la comenzile de peste 300 de Ron.

Furnizam mobilier medical modern, aparatura de diagnosticare, instrumentar medical, consumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie, Inaltatoare wc

Vezi mai multe detalii

La ZetMedical gasiti dispozitive reabilitare pentru persoane cu dizabilitati, probleme locomotorii sau deficiente de mobilitate. Dispozitivele de reabilitare au un rol essential in desfasurarea activitatilor acum mai greu de realizat pentru pacient. Ajuta la imbunatatirea stilului de viata sau la depasirea perioadei de recuperare oferind siguranta in functionare si confort sporit. Sunt flexible si ajustabile, in functie de conditia si nevoile pacientului. Asigura mobilitatea sau sprijinul pacientului pentru a-si desfasura intr-un mod cat mai comod activitatile de zi cu zi.
Dispozitivele ating un standard inalt al calitatii. Sunt realizate din materiale durabile si rezistente la o utilizare indelungata. Toate aceste calitati sunt rezultatul utilizarii materialelor de cea mai buna calitate, in stransa legatura cu fabricarea precisa.
Inaltatorul pentru vas WC este reglabil, special realizat pentru personae cu deficiente de mobilitate. Asigura igiena si sprijinul necesar pacientului.
Caruciorul pentru transport pacient cu dizabilitati sau probleme locomotorii il gasiti in diverse modele. Prezinta dotari care asigura confort si flexibilitate in realizarea activitatilor de zi cu zi.
Avem un bun raport calitate-pret de la producatorii finali pentru a asigura clientilor nostri calitate, conditii comerciale si preturi cat mai competitive si avantajoase. Colaboram cu producatori care au implementat un sistem strict de control al calitatii si care sunt preocupati sa aduca inovatii in domeniu.
Majoritatea produselor sunt fabricate de importanti producatori Europeni. Livrare rapida in toata tara si gratuita la comenzile de peste 300 de Ron.
Furnizam mobilier medical modern, aparatura de diagnosticare, instrumentar medical, consumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie, Dispozitive Reabilitare
Toate produsele indeplinesc cerinţele Directivei pentru dispozitive medicale 93/42/CEE.
Producatorul are implementat sistemul de management al calitatii EN ISO 9001:2000 sau SR EN 13485/2004;

Call Now Button