Cum alegem o geanta de prim ajutor?

Geanta de prim ajutor trebuie aleasa cu mare grija pentru a intruni conditiile necesare pentru a oferi eficienta acolo unde apar urgentele medicale. In functie de situatie, exista diverse modele create pentru a raspunde exact nevoilor paramedicilor/ medicilor/ personalului medical, etc. Importam si distribuim genti de prim ajutor de la producatorul spaniol Elite Bags – producator cu o vasta experienta in fabricarea gentilor pentru urgente.

Va recomandam gentile Elite Bags datorita caracteristicilor care ofera eficienta si rapiditate in actiunile de salvare. Aflati care sunt caracteristicile de avut in vedere atunci cand alegeti o geanta de prim ajutor:

Versatilitatea

Alegeti geanta care va permite organizarea dispozitivelor si instrumentarului medical in functie de preferinte sau dupa nevoie. Gentile Elite Bags prezinta separatoare detasabile cu arici (Velcro) care va permit sa personalizati interiorul gentii extrem de usor. Puteti observa modul in care se pot dispune separatoarele in geanta JUMBLE’S

Curatarea usoara

Producatorul european Elite Bags ofera calitate in materialul din care sunt confectionate gentile de prim ajutor. Acestea sunt realizate din poliester dens, lavabil si rezistent dupa cum se observa la modelul de geanta CRITICAL’S . Pentru rezistenta optima la apa, fluide, conditii de umezeala recomandam gentile acoperite cu PVC ca geanta medicala pentru urgente. Echipamentele raman uscate si protejate.

Compartimentare diversificata

Pentru toate tipurile de echipamente si accesorii gentile Elite Bags vin cu buzunare si compartimente speciale. Gentile pot fi prevazute cu borsete cu capac transparent si baza dupa cod de culoare (albastru – sistem respirator; rosu – sistem circulator; verde – chirurgie; galben – pediatrie). Aceste echipamente se gasesc si la gentile medicale EMERAIR’S si TRAPEZOIDAL.

Benzile reflectorizante

Acestea ajuta la identificarea usoara a buzunarelor si a fermoarelor in mediile slab iluminate, in conditiile de noapte sau conditii severe de vreme. Aceasta caracteristica joaca un rol important contribuind la desfasurarea eficienta si rapida a operatiunilor de salvare/ de prim ajutor.

Descoperiti toate gentile Elite Bags disponibile la Zetmedical! Dispunem de modele diverse pentru prim ajutor, borsete pentru fiole, rucsacuri pentru salvare, genti izoterme.

Lasă un răspuns

Call Now Button