Laringoscoapele Riester – Tehnologie si inovatie

Laringoscoapele Riester sunt produse de calitate fiabile. Sunt finisate excelent și garantează o durabilitate extremă. Toate mânerele și lamele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt supuse unor condiții stricte de control al calitatii.

Gama Riester cuprinde toate modelele de laringoscop convenționale cu iluminare excelentă cu LED-uri și Xenon cu optică excelentă sau cu iluminare cu vid de 2,7 V încercată și testată. Laringoscoapele au urmatoarele caracteristici:

  • Intensitate luminoasă extrem de ridicată datorită tehnologiei XL de iluminare cu xenon și LED și pachetelor de fibre extra-puternice ale lamei cu fibra optica.
  • Lamele Macintosh și Miller cu design inovator al lamei pentru o vizibilitate optimă a epiglotei și a corzilor vocale, inserarea simplă a tubului endotraheal.
  • O gamă largă de surse de alimentare: mânere manevrabile și rezistente ale bateriei și baze practice de încărcare.
  • O gamă largă de seturi de laringoscop pentru pediatrie și adulți, cu o eficiență deosebit de convingătoare din punct de vedere al costurilor. Toate mânerele și lamele sunt furnizate individual și fiecare poate fi combinat individual în optica diferită sau în gamele de modele standard.
Baterie reîncărcabilă LITIU-ION

Bateria ușoară litiu folosită în mânere are o durată de viață de neegalat – cu o capacitate de încărcare mai mare și performanțe sustenabile, chiar și după peste 1000 de cicluri de încărcare.
Rezultatele testelor dovedesc intensitatea luminii excelente și durabilitatea Riester cu lame cu fibra optica și adecvarea lor pentru utilizare continuă pe termen lung.

TEHNOLOGIE LED

Durată de viață aproape nelimitată până la 100.000 de ore cu cea mai mare luminozitate: aceste avantaje fac tehnologia LED atât de unică. Mai mult decât atât, lampa din interiorul mânerului nu se încălzește niciodată. Aceasta oferă o culoare adevărată, iluminare uniformă a zonei examinate și este practic garantat ca nu cedeaza niciodată, spre deosebire de lămpile convenționale cu Halogen sau Xenon.

Lasă un răspuns

Call Now Button