Ventilatoare

Ventilatoare profesionale Comen folosite cu succes in sectiile de ATI si nu numai. Distribuim aparate de ventilatie si monitorizare respiratorie special realizate pentru a face fata necesitatilor din mediile de terapie intensiva.

Ventilatoarele neonatale de la Comen reduc rata de intubare.

Vezi mai multe detalii
Pentru a reduce daunele cauzate de ventilația invazivă la nou-născuți / sugari, producatorul Comen lucrează mână în mână cu experți clinici și lansează ventilatoarele non-invazive de înaltă calitate.

Acestea oferă o soluție de ventilație all-in-one neinvazivă cu PIP (Peak Inspiratory Pressure) de până la 20cmH2O. Modurile complete de ventilație și performanța la presiune ajută la asigurarea faptului că nou-născuții pot evita intubația traheală. Ventilatoarele sunt prevazute cu functii de incalzire si umidificare in conformitate cu indicatiile clinice.

Distribuim ventilatoare multifictionale care oferă soluții complete de terapie respiratorie, de la transportul de urgență intra-spitalicesc la îngrijirea critică.

Pentru ATI, avem de asemenea, in oferta compresor cu aer medical VS-20 care oferă aer comprimat extrem de uscat / curat. Sistemul său de filtrare în 4 etape poate filtra eficient particulele de 0,01 μm. Poate elimina chiar și moleculele de apă cu un uscător cu membrană polimerică SMC.

Ventilatoare ATI de la Comen – pot fi echipate cu accesorii compatibile, care ofera siguranta, confort, o buna etansare, marimi diverse (pentru canula nazala, masca nazala, tuburi nazale orizontale).

Aparatele de ventilatie sunt proiectate pentru a fi usor de utilizat de catre medici, fiind dotate cu: ecran LED touch screen, functie de calibrare inteligenta a concentratiei de oxigen, functie de monitorizare a SpO2.

Descopera toata gama de aparatura mediala si dispozitive necesare in terapia intensiva.

Livrare rapida si gratuita in toata tara pentru comenzile de peste 300 de Ron.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Call Now Button