Targa medicala – intre ce dotari puteti alege?

targa medicala
Confortul pacientului in spital este pus din ce in ce mai mult in discutie. La ora actuala exista o gama atat de larga de produse care ajuta la imbunatatirea calitatii serviciilor medicale. Atunci cand este nevoie de actiuni urgente pentru salvarea pacientului, aparatura si mobilierul au un rol esential in siguranta procedurilor medicale. Un rol important il are targa medicala pe care este asezat pacientul.

In functie de caz, se folosesc targi pentru transport pacienti de diferite tipuri: de urgenta, hidraulica, pliabila, cu blat fix, realizate pentru adulti sau pediatrice. Targa pentru transfer pacienti este special realizata pentru a fi comoda, avand sectiuni reglabile, si pentru a oferi siguranta pacientului in timpul procedurilor medicale. Targa medicala pentru transportul pacientului se poate regla in inaltime si poate efectua Mișcarea Trendelenburg reglabilă prin piston de gaz. Poate dispune de sectiune ajustabila pentru spate. Dotarea cu laterale si roti amortizoare este, de asemenea, importanta pentru siguranta pacientului.

ZetMedical va sta la dispozitie cu piese de mobilier pentru doatrea saloanelor si a cabinetelor medicale. Va ajutam sa fiti mereu pregatiti sa actionati cat mai eficient in diverse imprejurari. Avem cel mai bun raport calitate-pret de la producatorii finali pentru a asigura clientilor nostri calitate, conditii comerciale si preturi cat mai competitive si avantajoase. Majoritatea produselor sunt fabricate de importanti producatori Europeni. Livrare rapida in toata tara si gratuita la comenzile de peste 300 de Ron.

Furnizam mobilier medical modern, aparatura de diagnosticare, instrumentar medical, consumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie, Atele si TargiToate produsele indeplinesc cerinţele Directivei pentru dispozitive medicale 93/42/CEE. Producatorul are implementat sistemul de management al calitatii EN ISO 9001:2000 sau SR EN 13485/2004;
PENTRU COMENZI MAI MARI DE 300 RON VA OFERIM TRANSPORT GRATUIT.

Foto: freepik.com

Lasă un răspuns

Call Now Button