Centuri pentru imobilizare la pat – 5 avantaje ale utilizarii

centuri pentru imobilizare

Siguranta pacientului este un factor important pentru centrele de ingrijire si unitatile medicale. In cazurile care este necesar, va recomandam sa utilizati centuri pentru imobilizare la pat a pacientului. Acestea ajuta la mentinerea sigurantei atat pentru el, cat si pentru ceilalti pacienti si personalul medical.

Aventaje pentru centuri pentru imobilizare la pat
  • Ofera o maxima siguranta pentru pacient. Tratamentele pot fi administrate cu usurinta, personalul medical desfasurandu-si activitatea intr-un mod profesional.
  • Materialul din care sunt confectionate este rezistent si nu provoaca ranirea gleznei sau a incheieturii datorita materialului care are rol de protectie.
  • Usor de prins atasat de pacient si de pat datorita clemei si a carligului. Este ajustabila pentru a fi legata de pat.
  • Marimea universala a centurilor va asigura ca pot fi folosite pentu orice dimensiuni ale pacientului.
  • Garantia de 24 de luni va ofera posibilitatea de a schimba produsul in cazul in care apar probleme care au legatura cu fabricarea produsului.

Descoperiti centurile pentru imobilizare la pat disponibile la Zetmedical. Colaboram cu producatori care au implementat sistemul de management al calitatii, iar produsele respecta normele europene. Furnizam mobilier medical modern, aparatura de diagnosticare, instrumentar medical, consumabile medicale, produse de sterilizare si dezinfectie, A.T.I. / Urgenta, Produse pentru ingrijirea sanatatii.

Lasă un răspuns

Call Now Button