Termohigrometre – monitorizare cu precizie a umiditatii

Higrometrul este un aparat care masoara umiditatea dintr-un spatiu inchis. Puteti opta pentru modele care masoara si temperatura – termohigrometre.
Se utilizeaza pentru spatii de locuit, de lucru, birouri, hale industriale, depozite, etc. Aparatele ofera precizie si usurinta in citirea valorilor indicate. Aflati detalii despre termohigrometre fabricate in Germania disponibile la Zetmedical!

termometru higrometru analog

Caracteristici Termohigrometru analog
Exteriorul este rezistent, cromat. Afisajul este usor de citit. Montarea se realizeaza pe perete. Masoara cu precizie umiditatea
interioara (19 – 100 %) si temperatura interioara (0 la +40 °C). Este fabricat in Germania.

termohigrometru digital

Termohigrometru digital cu sonda externa
Termohigrometrul masoara valorile umiditatatii si ale temperaturii in grade Celsius. Se utilizeaza pentru spatii de locuit, de lucru, birouri, hale industriale, depozite, etc. Are un afisaj bine sistematizat, clar, astfel incat toate informatiile sa poata fi citite cu usurinta, dintr-o singura privire. Are un design simplu si compact. Aveti posibilitatea de a alege produsul etalonat sau neetalonat.

Termometru higrometru

Termohigrometru digital cu sonda externa

Termo-Higrometrul etalonat ZET-172 este un aparat care masoara, afiseaza si memoreaza valorile de temperatura, in grade Celsius sau grade Fahrenheit, umiditatea relativa in % RH, data, ora, minutul si secunda. Aparatul este etalonat.
Aparat util pentru monitorizarea si controlul conditiilor de temperatura si umiditate in spatii de locuit si de lucru, birouri, laboratoare, hale industriale, depozite, camere sau masini frigorifice, vitrine etc. Valorile sunt inregistrate in memorie pe o perioada lunga de timp si apoi transferate simplu catre calculatorul dumneavostra cu interfata USB.

Descoperiti toate aparatele pentru monitoarizarea umiditatii si a temperaturii disponibile la Zetmedical!

Lasă un răspuns

Call Now Button