Cum alegi o canapea de examinare ginecologica?

Canapeaua pentru examinare medicala este o piesa de mobilier necesara in orice cabinet medical. In functie de examinarile efectuate, aceasta poate avea functii simple, de exemplu pentru ajustarea apatarului, sau mai avansate, prin actionare electrica sau hidraulica, pentru ajustarea inaltimii, a sectiunii pentru picioare, etc. O canapea de examinare ginecologica e nevoie sa ofere confort si eficienta in examinare. Astfel, va propunem cateva modele care indeplinesc aceste conditii atat de necesare in desfasurarea activitatii medicale.

Canapea pentru o examinare confortabila, ofera spatiu pentru accesorii
  • Canapeaua prezinta o structura rezistenta patrata de tub din oțel cromat, suportand o greutate de pana la 150 kg.
  • Confortul este dat de posibilitatea de a regla manual spătarul și secțiunea picioarelor.
  • Intretinerea saltelei este usoara, fiind realizata si acoperita cu material lavabil, usor de intretinut, ignifug.
Canapea ginecologica electrica care ofera confort si eficienta sporita in examinare
Masa examinare ginecologica electrica cu 3 motoare
  • Castigati timp si cresteti eficienta datorita ajustariilor care se realizeaza electric. Inaltimea si a unghiul spatarului se regleaza cu ajutorul celor doua motoare electrice controlate prin telecomanda.
  • Fiind mobila, canapeaua va permite va permite mai multa flexibilitate in examinare. O puteti transporta sau depozita cu usurinta unde doriti, iar sectiunea pentru picioare se poate indeparta.

Canapea de examinare ginecologica cu miscare Trendelenburg
  • Castigati timp si cresteti eficienta datorita ajustarilor care se realizeaza electric. Pentru acest model, inaltimea, unghiul spatarului si miscarea Trendelenburg se regleaza cu ajutorul celor trei motoare electrice controlate prin telecomanda.
  • Fatorita acestor functii, canapeaua este potrivita pentru examinari complexe sau interventii chirurgicale
  • Fiind mobila, canapeaua va permite va permite mai multa flexibilitate in examinare. O puteti transporta sau depozita cu usurinta unde doriti, iar sectiunea pentru picioare se poate indeparta.

Gasiti modele variate de canapele pentru examinarea ginecologica, cu functii diverse, mobile sau fixe, electrice cu ajustare manuala, etc. De asemenea, va stam la dispozitie cu canapele pentru examinari medicale in afara celor ginecologice.

Lasă un răspuns

Call Now Button