Targi hidraulice cu design modern – Noi modele

targi hidraulice
Dispunem de noi modele de targi hidraulice de la producatori europeni. Sunt special concepute pentru transportul pacientilor intre diferite zone de exainare din cadrul unitatilor medicale. Designul lor este modern, ergonomic si rezistent, usor de manevrat si confortabil pentru pacient. Descoperiti in continuare caracteristicile modelelor:

Targa hidraulica otel cu miscare Trendelenburg

Structura rezistenta din otel lacuita cu pudra epoxidica ofera o rezistenta mecanica indelungata si protectie impotriva coroziunii si agentilor chimici folositi in spital pentru igienizare si intretinere.
Pentru siguranta pacientului, targa este echipata cu protectie laterala.
Inaltimea reglabila si miscarea Trendelenburg se realizeaza cu ajutorul a doua coloane actionate hidraulic.
Salteaua este confortabila, acoperita cu material cu proprietati excelente: ignifug, antistatic, antibacterian, anti-fungic, lavabil.

Accesorii utile: curele de siguranta, sina pentru casete X-Ray, suport perfuzie pliabil, suport bagaje, suport butelie oxigen, suport monitor/ defibrilator / documente rabatabil.

Targa hidraulica transport pacienti, rezistenta la raze X

Targa este realizat din otel inoxidabil acoperit cu pulbere de poliester.
Prezinta segmente laminate care sunt rezistente la raze X.
Inaltimea este ajustabila cu ajutorul unei pedale hidraulice.
Inclinarea Trendelenburg, Revers Trendelenburg si inclinarea sectiunii pentru spate sunt sustinute de suport tije cu gaz.
Patul este echipat cu 4 roti ce pot fi blocate prin inchidere centralizata.

Accesoriile cu care este echipata: suport pentru perfuzie, sine laterale cromate.

Descoperiti diverse modele de targi pentru transportul pacientilor: targi hidraulice, tip lopata, pliabila, capsulata, targa extractie, targa tractiune, targa de urgenta cu vacuum, etc.

Lasă un răspuns

Call Now Button