Siguranta crescuta cu Centurile de imobilizare cu inchidere magnetica

centuri imobilizare la pat
Centurile de fixare sunt recomandate pentru pacientii care necesita imobilizare. Modelele de centuri disponibile sunt pentru fixarea pacientului la pat, iar acum le gasiti si cu inchidere magnetica.

Siguranta crescuta

Centurile de imobilizare la pat cu inchidere magnetica au marele avantaj de a oferi siguranta sporita. Fata de centurile de fixare cu catarama si carlig, inchiderea magnetica este mult mai sigura deoarece centura poate fi deschisa doar cu cheie. Se limiteaza astfel, manevrele pacientului sau a persoanelor neautorizate asupra centurii.

Confort sporit

Centurile sunt realizate pe diverse marimi pentru pentru un grad de confort cat mai inalt. De asemenea, exista modele de centuri captusite, astfel riscul de a aparea leziuni este foarte scazut. Centurile ofera o mobilitate limitată și permit modificari posturale.

Sistem usor de utilizat

Sistemul de inchidere magnetica este usor de utilizat: baza cu știftul este trecuta prin deschiderile speciale de pe catarame, apoi capacul butonului închide centura prin fixare magnetică. Deschiderea se realizeaza cu ajutorul cheii pentru deblocarea sistemului de inchidere.

Descopera toate modelele de centuri cu inchidere magnetica pentru fixarea abdominala, pelviana, pentru glezna si incheietura.

Lasă un răspuns

Call Now Button