Troliul medical pediatric Bailida – special creat pentru urgente

Troliul medical pediatric de la Bailida a fost conceput pentru a oferi suportul necesar efectuarii interventiilor medicale de urgenta pediatrica.

Troliile de urgență BAILIDA au fost proiectate cu ajutorul profesioniștilor din sectia de urgenta pentru a oferi siguranta si confort in utilizarea lor. Acestea sunt considerate a fi instrumente de o importanta esențiala pentru pacienții cu diferite afecțiuni se prezintă la secția de urgență si care au viata in pericol. Întârzierea fiecărui minut poate duce uneori la consecințe ireversibile, astfel ca troliul de urgenta pediatrica BAILIDA este un suport conceput pentru a fi extrem de mobil și compact, în ciuda tuturor materialelor si echipamentelor depozitate, atat de necesare pentru salvarea vieții.

Caracteristicile troliului medical pediatric de urgenta
Troliu Medical Pediatric de Urgenta, Bailida
  • Cele 9 culori diferite de pe partea exterioara a sertarelor pentru a raspunde nevoile dvs. de sortare a consumabilelor medicale în etapa de dezvoltare a bebelușului.
  • Seria MX de trolii medicale este practica datorita colectiei sale complete de accesorii, de la raftul defibrilatorului până la suportul pentru rezervor de oxigen, ce poate fi configurat pentru a intampina nevoile specifice în timpul urgenței medicale.

Suportul flexibil pentru accesorii din seria MX are balustrade din aluminiu pentru a sustine accesoriile și, avand un mecanism cu ajutorul căruia utilizatorii pot ridica sau coborî oricând înălțimea accesoriilor la dorința lor. La fel face și mânerul Push este conceput pentru a oferi ergonomia perfectă pentru lucrătorii din domeniul sănătății. Troliul poate fi codat cu ușurință prin comutarea dungilor de culoare de pe cadrul din aluminiu.

Acest model de troliu integrează dispozitivele de defibrilare și suportul rezervorului pentru oxigen, necesar in resuscitarea cardiopulmonară efectuata frecvent de catre asistentii medicali de triaj si medicii de urgenta.

Despre producatorul BAILIDA MEDICAL

BAILIDA MEDICAL, producătorul acestui model de troliu dar si a altor echipamente medicale pentru spitale, isi desfasoara activitatea in industria de piese și mobilier medical avand peste 13 ani de experienta si 60 de distribuitori la nivel mondial.

Principalele produse sunt: trolii medicale, paravane medicale, noptiere, sisteme de depozitare și echipamente pediatrice.

Echipamentul medical produs de Bailida a primit premiul iF Design și certificarea IDEA conform standardelor internaționale. Toate troliile medicale sunt fabricate din tablă de oțel pentru durabilitate și rigiditate, iar in cadrul laboratorului intern, fiecare echipament trece prin teste stricte de rezistenta, cum ar fi testul de rezistență la structura dinamică, testul de deplasare a rotilor, testul de uzura a lamelele sertarelor, testul de înclinare, etc.

BAILIDA oferă o mobilitate stabilă, usoara și confort sporit cu accesorii interschimbabile. Cu un design de organizare ușor accesibil și disponibil, căruciorul de urgență asigură lucrătorului din domeniul sănătății accesul în timp util la consumabile și funcționarea corectă a echipamentelor.

Toate cărucioarele medicale BAILIDA sunt fabricate din tablă de oțel pentru a garanta durabilitatea acestora; cu toate acestea, greutatea rămâne adecvată. Mai mult, corpul căruciorului este vopsit cu strat de pulbere, cunoscut pentru caracteristicile sale netoxice și ecologice.
BAILIDA oferă o garanție de 5 ani pentru caroseria și perifericele sale pentru a garanta clienților nostri un flux de lucru optim.

Lasă un răspuns

Call Now Button