Suporturi pentru produse de dezinfectare – eficienta crescuta

suporturi pentru produse de dezinfectare

Va prezentam un produs nou care are scopul de a creste eficienta procedurii de dezinfectare a mainilor in cadrul spitalelor, clinicilor, centrelor de ingrijire a persoanelor varstnice. Aceste suporturi pentru produse de dezinfectare va ofera avantaje importante in lupta cu infectiile.

  1. Design special pentru suportul produselor de dezinfectare. Modelul poate fi dotat cu cos de gunoi pentru a indeparta cat mai eficient echipamentul contaminat. Accesoriile pot fi reglate pe inaltime.
  2. Ofera transport rapid in orice incapere datorita rotilor care pot fi ajustate.
  3. Baza rezistenta din otel inoxidabil si structura din aluminiu care ofera posibilitatea amplasarii echipamentelor suplimentare.
  4. Placa informativa pentru dezinfectarea corecta a mainilor este un avantaj esential. Astfel dezinfectarea se realizeaza eficient, sigur, conform instructiunilor.
Suport pentru produse de dezinfectare

– rama profilului de aluminiu, cu posibilitatea instalării echipamentelor suplimentare
– bază din oțel lăcuit cu pulbere, echipat cu picioare cu posibilitate de nivelare
– suport din oțel inoxidabil pentru lichidul dezinfectant, reglabil în înălțime într-un interval de 90-210 mm pentru conatiner de lichid dezinfectant
– scurgere
– recipient pentru mănuși
– placa informativa

Aceste suporturi va ajuta sa realizati dezinfectarea corect, rapid si eficient. Va stam la dispozitie cu doua modele de suporturi. Aflati mai multe despre specificatiile lor!

Lasă un răspuns

Call Now Button