Eficienta creste cu carucior de curatenie profesional

carucior de curatenie profesional
Spitalele, cabinetele medicale si laboratoarele sunt expuse continuu la un trafic ridicat de pacienti. Acest lucru inseamna masuri serioase de prevenire a transmiterii microbilor sau bacteriilor. Ingrijirea salilor de asteptare, a cabinetelor sau a saloanelor este imperios necesara, insa cum puteti face fata unui volum de munca mare?

Exista produse de curatenie profesionale care va ajuta sa va eficientizati munca. Un carucior de curatenie profesional este dotat cu accesorii care va sunt la indemana tot timpul deoarece le puteti transporta cu usurinta. Materialul din care este realizat un carucior de curatenie profesional este mult mai durabil, in timp fiind nevoie sa schimbati doar accesoriile (storcatorul sau galetile).

La ZetMedical gasiti carucior de curatenie profesional cu sac avand urmatoarele componente:
storcator profesional pentru mopuri
– cadru din otel cromat
suport din otel cromat pentru sac de gunoi cu capacitatea de 120 litri, format din cadru superior si baza de sprijin, ambele detasabile.
2 galeti de 25 litri fiecare (albastra pentru apa curata si rosie pentru apa murdara)
– cos (suport) pentru accesorii de curatenie cu fixare pe maner.
– clema pentru prinderea cozii mopului
– maner ergonomic mobil
Dimensiunile caruciorului sunt: latime 45 cm, lungime 110,5 cm, inaltime 90 cm. Are o durata extinsa de utilizare, in medie 10 ani, iar la ZetMedical beneficiati de produse cu garantie de 5 ani. Va punem la dispozitie si alte modele de carucioare de curatenie: cu cadru metalic, carucior de curatenie cu 2 galeti. Va ajutam la ingrijirea mediilor intens circulate de pacienti cu accesorii pentru curatenie si cosuri de gunoi selective.

Lasă un răspuns

Call Now Button