Cum alegi mobilier medical de calitate superioara?

mobilier medical
Utilarea cabinetului cu mobilier medical de calitate superioara este o solutie avantajoasa pe termen lung. Este o responsabilitate majora deoarece presupune o investitie de termen lung in confortul si siguranta atat a pacientului, cat si a personalului medical. Astfel, va recomandam sa tineti cont de 3 aspecte care va vor conduce la achizitionarea unor produse cu de calitate superioara.
Durabilitatea

Documentati-va in legatura cu durabilitatea produselor, alegeti-le pe cele realizate din materiale care nu se oxideaza intr-un timp scurt. Fiti atenti la substantele chimice cu care dezinfectati mobilierul. Daca doriti sa achizitionati mobilier cu functii electrice, ca paturile electrice, luati in considerare perioada in care produsul se afla in garantie. De obicei, porneste de la 2 ani si difera in functie de produs. In cazul mobilierului medical pe care il gasiti la Zetmedical va asiguram ca produsele au o garantie de pana la 6 ani.

Siguranta

Un alt aspect de avut in vedere este asigurarea unui standard inalt de siguranta pentru pacient si pentru cadrele medicale. Producatorii cu experienta indelungata in fabricarea produselor pentru domeniul medical folosesc controlul calitatii. La ZetMedical gasiti mobilier medical de la producatori europeni care respecta standardele de confort si siguranta a pacientului. Compania noastra se asigura intotdeauna ca produsele care ajung la dvs. indeplinesc normele calitatii. Spre exemplu, carturile pentru aparatura si troliurile medicale de la Bailida, producator specializat in mobilier pentru ATI/ Urgente, sunt supuse testelor riguroase.

Inovatia

Produsele lor sunt inovative deoarece sunt dezvoltate alaturi de specialisti in domeniul medical. Personalul medical beneficiaza de mobilier special creat pentru a se putea folosi in interventii care presupun proceduri medicale actuale. Pacientul beneficiaza de un produs care se incadreaza cele mai recente norme de siguranta si de un grad ridicat de confort. Aceasta practica folosita ne conduce spre cel de-al treilea aspect, adaptarea mobilierului la nevoile actuale. La momentul actual, exista o preocupare sporita pentru imbunatatirea conditiilor de ingrijire a pacientului. Producatorii se axeaza pe mobilier cu design ergonomic, uror de utilizat pentru canapelele de examinare sau targile de transport.

Speram acest articol v-a fost de folos, iar daca doriti sa va utilati cabinetul sau saloanele de spital, noi va asteptam pe site-ul nostru cu mobilier medical de calitate superioara. Acesta satisface normele de siguranta si este adaptat nevoilor curente. Va asiguram ca va fi o investitie avantajoasa pe termen lung.

Lasă un răspuns

Call Now Button