Canapea consultatii – ce model sa alegi pentru cabinetul tau?

canapea consultatii

Piesele de mobilier din cabinetul medical au un rol important, insa putem spune ca o canapea de consultatii este de departe cel mai des utilizata. De obicei, pacientul intra in contact direct cu ea la fiecare consultatie sau vizita la medic. Cu ajutorul ei se efectueaza proceduri medicale mai simple sau complexe. In acest articol veti afla in ce modele le gasiti, ce functii au si pentru ce consultatii sunt recomandate.

Canapea consultatii fixa sau mobila
canapea consultatii

Masa de consultatii fixa este cea mai des intalnita in cabinetele medicale fiind folosita pentru examinari de rutina. Are un design simplu si confortabil pentru pacient. Daca este nevoie de ajustarea sectiunii de spate, poate fi reglata doar manual. Acestea pot veni si in varianta portabila, avand optiunea pentru picioare pliabile. Poate fi astfel, usor de depozitat si transportat catre alte incaperi. Avand o structura simpla, este usor de asamblat.

canapea consultatii

Masa de examinare mobila este de obicei reglabila si pe inaltime. Este recomandata si pentru examinari complexe. In cazul in care pacientul se afla intr-o stare grava acesta poate fi transportat cu usurinta. Fiind reglabila pe inaltime, se poate adapta pentru a fi efectuate diverse proceduri medicale.
Beneficiul acestui tip de canapea de examinare este confortul sporit pe care il ofera pacientului. O canapea consultatii cu sectiuni reglabile prin motoare electrice asigura siguranta sporita pacientului si creste eficienta procedurilor medicale. Economisiti timp pretios pentru asezarea pacientului in pozitia corecta, controland aceste functii prin telecomanda.

Rezistenta structurii pentru canapea consultatii

Structura mesei de examinare este un aspect de luat in considerare. Pentru a suporta o greutate mai mare, puteti opta pentru canapeaua de examinare cu structura de tub de otel, acoperit cu epoxi alb. Fiti atenti la specificatiile produsului despre greutatea maxima suportata pentru a va incadra in standardele dorite. Pentru o durata de utilizare cat mai lunga, alegeti canapelele cu structura de otel si luati in considerare termenul de garantie pe care il ofera producatorul.

Canapea consultatii pediatrica

Stim ca in cazul copiilor este nevoie de o atentie sporita la detalii, de aceea puteti opta pentru mesele de examinare decorate colorat. Acestea creeaza de obicei o atmosfera mai prietenoasa, examinare fiind astfel mai usor de realizat. Canapeaua poate fi dotata si cu dulap si sertare pentru depozitarea instrumentelor sau dispozitivelor necesare examinarii. Pentru un confort sporit puteti opta pentru reglarea sectiunii pentru spate.
Daca va doriti un model mai simplu, puteti alege masa de examinare pediatrica fixa cu design simplu. Este o varianta economica si eficienta si asigura confort pacientului.

Accesorii optionale pentru canapea consultatii

Confortul pacientului este intotdeauna criteriul principal luat in considerare in alegerea canapelelor pentru consultatii. Va recomandam astfel si masa de examinare cu gaura pentru fata. Ofera confort sporit in timpul examinarii sau al masajului. Tetiera este indicat sa fie ajustabila.
Puteti opta pentru un model cu suport pentru hartie si sapatiu de depozitare care va ajuta sa obtineti o eficienta mai mare in timpul examinarilor.

Va invitam sa descoperiti toate modelele de canapea pentru consultatii pe site-ul nostru. Colaboram doar cu furnizori care garanteaza calitate inalta aproduselor, avand un sistem strict de coltrol al calitatii. Furnizam o gama variata de mobilier medical modern realizat pentru standardele actuale din domeniul medical.

Lasă un răspuns

Call Now Button