Cum poate troliul medical sa fie o investitie avantajoasa?

troliul medical
Pentru ca interventiile medicale sa fie un succes este nevoie ca echipamentele utilizate sa fie bine organizate. Troliul medical vine ca un sprijin care va pune la dispozitie: consumabile, aparatura, dispozitile medicale pregatite pentru o interventie medicala de un anumit tip. In acest articol veti afla de ce sa tineti cont in alegerea unui troliu medical pentru a-l folofi o perioada indelungata.
Tipul de troliu medical
Troliu Medical pentru Urgenta
Troliu medical pentru Urgenta

Este destinat special situatiilor de urgenta. Echipandu-l cu instrumentarul si aparatura de care aveti nevoie pe parcursul interventiei, veti constata ca ati forst mult mai eficient, ca ati economisit timp. Designul sau il face usor de transportat, in acelasi timp pastrand in siguranta echipamantele datorita sistemelor de inchidere a sertarelor si blocarea masutei laterale.

Troliu Medical pentru Anestezie
Troliu Medical pentru Anestezie

Prezinta un prim sertar cu de sistem de blocare, loc special de depozitare al sturpefiantelor. In acest fel sunt pastrate in siguranta si se limiteaza accesul. Accesoriile optionale fac diferenta. Ele se potrivesc doar pentru acest tip de troliu si ofera noi spatii de organizre. Va ajuta sa va desfasurati maunca in conditii de igiena si su o eficienta sporita.

troliu medical inox bloc operatoe
Troliu medical din INOX pentru Bloc Operator

Sporeste eficienta si organizarea datorita celor 9 compartimente transparente in partea superioara. Este incapator, fiind prevazut cu 6 sertare de aceeasi dimensiune.

Calitatea materialelor

Va recomandam sa tineti cont de materialele din care sunt fabricate troliurile medicale. Spre exemplu, brand-ul Bailida, ofera troliuri cu suprafete din ABS, material cu un grad ridicat de rezistenta la impact. Ganditi-va ca faceti o investitie, iar pentru ca aceasta sa fie profitabila este nevoie sa utilizati troliul medical pentru o perioada indelungata.

Siguranta echipamentelor medicale

Fiti atenti ca sertarele si compartimetele troliului medical sa aiba sistem de inchidere. Mai ales in cazul troliului pentru anestezie, este imperios necesara limitarea accesului la substantele stupefiante. Mecanismul de blocare alrotilor sau al masutelor culisante asigura, din nou, protectia echipaentelor.

Va recomandam sa aveti in vedere aceste sfaturi pentru a va putea bucura de eficienta maxima in timpul interventiilor medicale si de o investitie avantajoasa in timp. Descoperiti toate modelele de troliuri medicale disponibile la ZetMedical!

Lasă un răspuns

Call Now Button