Dermatoscop cu imersie + polarizare pentru examinari precise

dermatoscop cu imersie

Dermatologia este o ramura a medicinei care se ocupa cu examinarea, studierea pielii. Pentru a identifica problemele tesutului epitelial, specialistii folosesc dermatoscopul – un aparat care creste acuratetea diagnosticului dermatologic. Acesta mareste imaginea leziunii, permitand atat vizualizarea structurilor superficiale, cat si a celor profunde.

Sa luam cazul unei alunite, cu dermatoscopul se va examina amanuntit fiecare portiune folosindu-se o lentila care mareste de cel putin 10 ori. Se examineaza, astfel, cu exactitate caracteristicile pielii. Detalii care cu ochiul liber pot trece neobservate, cu ajutorul dermatoscopiei pot fi detectate pana si cele mai mici schimbari care ar putea indica o leziune pre-canceroasa sau canceroasa.

Dermatoscop cu imersie si polarizare HEINE DELTA 20 T LED 2.5V

Nu este necesar schimbul, în timp, al plăcilor de contact. Contactul dermatoscopului cu lichide de imersie este posibilă în orice moment, permițând ca metoda de examinare să fie potrivită cu leziunea pielii.

Precizie optica. Sistemul de focalizare oferă o mărire de 10 x la 16 x pentru recunoașterea celor mai mici detalii și structuri.

LED-ul în HQ. Noul standard în iluminarea LED-urilor definește intensitatea optimă a luminii, omogenitatea și redarea culorii pentru fiecare situație individuală de examinare – Temperatura de culoare: 5.000 K. Indexul de redare a culorii (CRI)> 80 pe o scară de 100.

Moduri de iluminare polarizate si nepolarizate. Alternați între vizualizările polarizate și nepolarizate prin apăsarea unui buton – nu este necesară schimbarea plăcilor de contact. Permite recunoașterea semnalului „Blink Sign”.

OPȚIUNE PLACĂ DE CONTACT MICĂ. Placă de contact specială mică pentru leziuni dificil de accesat.

CAPABILITĂȚI DOCUMENTARE DIGITALE. Vă puteți conecte camerele digitale SRL cu sistemul de lentile pentru camere digitale HEINE. Lentilele special concepute integrează camera și optica DELTA 20 T pentru a oferi imagini de cea mai înaltă calitate posibile.

LED MANAGEMENTUL TERMIC. Sistemele de iluminare cu LED necesită gestionarea termică pentru a asigura performanța pe termen lung și stabilitatea produselor. Materialul de difuzie a căldurii garantează calitate pe toată durata de viață a LED-urilor de până la 50.000 de ore.

Descoperiti toata gama de produse pentru diagnostic si examinare in dermatologie. La ZetMedical gasiti modele variate de aparate pentru dermatoscopie.

Lasă un răspuns

Call Now Button