Tensiometre mecanice Riester – cum se diferentiaza?

tensiometre mecanice riester
Tensiometrele mecanice de la Riester au fost mult imbunatatite pentru a oferi precizie inalta si eficienta in examinare. Toata gama de produse pentru masurarea tensiunii a fost validata clinic pentru a atinge cele mai inalte standarde internationale.
Beneficiile tensiometrelor mecanice Riester

Tensiometre mecanice Riester – o combinatie intre calitate si precizie, fiind proiectate si asamblate in Germania. Precizia și longevitatea sfigmomanometrelor Riester au fost dovedite prin rezultatele testelor. Gama de tensiometre „Rezistena la șoc” (Shock proof) este o tehnologie patentată Riester. Sfigmomanometrele aneroide Riester se diferentiaza nu numai prin precizie, fiind comparabile cu dispozitivele Mercur, dar prin durata aproape nelimitata de utilizare.

Sfigomanometrele din gama Maximum au o toleranța maximă a erorilor de +/- 2mm Hg, care depășește standardele internaționale. O dovadă suplimentară a calității sale inegalabile este capacitatea de încărcare a presiunii în diafragmă de până la 600 mm Hg.

Sfigomanometrele pentru auto masurare, dotate cu stetoscop si ofera precizie inalta chiar si pentru pacienti cu aritmie.

Tensiometrele Riester ofera o gama completă de manșete, accesorii și piese de schimb pentru sfigmomanometre aneroide, precum și pentru monitoare automate ale tensiunii arteriale. Mansetele vin in dimensiuni diverse pentru adulti, copii si obezi.

Descoeriti noile modele de tensiometre mecanice Riester disponibile la Zetmedical.

Tensiometru mecanic RIESTER E-mega cu 3 mansete
Tensiometru mecanic cu stetoscop RIESTER E-mega

Tensiometru cu stetoscop Riester din gama e-mega este de ultima generatie, cu para la manometru si manseta dezinfectabila care nu contine latex.
Manseta se imflameaza rapid datorita noului design ergonomic in forma de lingura.

Tensiometru mecanic Riester Minimus II
Tensiometru mecanic Riester Minimus II

Este robust, cu o constructie metalica, fiind astfel rezistent in timp. Ofera o inalta calitate si precizie. Este usor de utilizat datorita formei ergonomice.

Tensiometru mecanic Shock-Proof
Tensiometru mecanic Riester Shock-Proof RIE1250

Tensiometru mecanic Riester Shock-Proof RIE1250 rezista la socuri mecanice. Tensiometrele mecanice clasice sunt sensibile la socuri iar precizia lor poate fi afectata dupa un impact sau o cadere la podea, astfel incat nu mai pot fi utilizate.


Riester este unul dintre producatorii din industria medicala cu renume la nivel international. Produsele stabilesc standarde inalte pe piata. Descoperiti toate modelele de tensiometre mecanice Riester disponibile la Zetmedical.

Lasă un răspuns

Call Now Button