Ce echipamente de protectie medicala nu trebuie sa lipseasca dintr-un spital?

protectie medicala

Halate medicale

Halatele medicale pot proteja impotriva agentilor infectiosi, insa pot avea si un rol de comunicare a identitatii institutiei din care face parte personalul medical. La Zetmedical gasiti halate medicale intr-o gama vasta: bluze chirurgicale, pantaloni medicali unisex, costume medicale, fuste, bluze cu sau fara maneci pentru barbati si femei.

Bonete medicale

Bonetele medicale ofera protectie impotriva contaminarii si previn patrunderea firelor de par in locuri in care igiena trebuie sa fie sporita, mai ales in blocul operator. In magazinul nostru gasiti o gama larga de bonete, modele atat pentru barbati cat si pentru femei: cu snur. cu fileu, cu elastic, etc. Sunt confectionate din materiale netesute: vascoza, polipropilena sau plasa spunlace – materiale care permit o buna respiratie a pielii in timpul purtarii.

Set protectie Coronavirus / protectie virusi, bacterii

Kit-ul de protectie biologica este recomandat in laboratoare, institutii medicale, in activitati de protectie la agenti infectiosi de tip virusi, bacterii, activitati de igienizare-decontaminare. Este compus din: Combinezon
Ochelari protectie, Manusi Nitril, Semimasca.

Masti chirurgicale

Mastile chirurgicale de unica folosinta au rolul de a impiedica transmiterea microbilor si a virusilor. Protejează câmpul operativ împotriva epidermelor exfoliate, a infecțiilor de păr și cu picături, din nas și gură ale personalului medical. Gasiti modele cu elastic sau cu snur. Sunt confectionate din materiale netesute: vascoza, polipropilena sau plasa spunlace. Sunt materiale cu proprietati speciale antipraf si hipoalergice.

Manusi chirurgicale

Manusile chirurgicale ofera de asemenea protectie sporita in: spitale, clinici medicale, cabinete de stomatologie. Puteti alege manusi chirurgicale realizate din doua tipuri de material: latex, nitril. Ofera dexteritate si protectie maxima impotriva microbilor si bacteriilor. 

Botosei de unica folosinta

Botosii de unica folosinta ofera protectie pentru incaperile in care se cere un nivel inalt de curatenie. Gasiti in magazinul nostru botosei / acoperitori incaltaminte de unica folosinta cu rezistenta crescuta si cu elastic.

La Zetmedical gasesti echipamente de protectie medicala si imbracaminte chirurgicala.

Lasă un răspuns

Call Now Button