Combinezon de protectie Tyvek – ce inovatii aduce ?

combinezon de protectie

Combinezonul Tyvek® Xpert, stabileste un nou standard de protecție chimica de categoria tip 5/6. Combinezonul este antichimic, antiacid, antistatic, de asemenea, asigura protectie impotriva prafului foarte fin si a multor substante chimice solide, precum si a stropilor de substante lichide.

Acest tip de combinezon de protectie este potrivit pentru aplicații precum manipularea farmaceutică, prelucrare chimica, vopsire automată prin pulverizare, întreținere și multe, etc. Este fabricat din material netesut, alb, cu cusaturi externe. Este disponibil in diverse marimi.

Designul combinezonului

Observarea, testarea, schimbarea, re-testarea … este singura modalitate de a veni cu un design care să răspundă nevoilor cerute de piata. Tyvek® Xpert este proiectat pentru o siguranță optimă, minimizând zonele expuse ale purtătorului în toate condițiile de lucru:

Gluga cu design nou si imbunatatit: se muleaza perfect dupa conturul fetei fara a lasa zone ale pielii expuse la riscul de contaminare.

Design nou al manecilor: nu se ridica lasand pielea expusa atunci cand utilizatorul ridica mainile deasupra capului.  • Gluga se potriveste dupa forma fetei pentru a urmări perfect mișcările capului și potrivirea măștii. Este realizata din 3 bucati.
  • Cheia fermoarului este mai mare; este mai ușor de fixat și de desfăcut atunci când purtați mănuși. Fermoarul este acoperit de material pentru o protectie ridicata.
  • Elastic de talie lipit în interior (nu cusut) pentru protecție și potrivire bună.
    Elasticul pentru gluga, incheietura si gleznele ofera o potrivire perfecta.
  • Forma ergonomică generală pentru o mai bună potrivire și protecție in timpul miscarii.
  • Partea de imbinare a celor doua parti ale pantalonului este ampla, pentru a fi lejer.
  • Produs de calitate extrem de ridicată.
  • Ofera respirabilitate bună datorită permeabilității la vapori și a aerului.
  • Nu contine silicon.

Combinezonul face parte din categoria III Tip 5-B și 6-B si este in conformitate cu prevederile Directivei 89/686/EEC.
Descopera combinezon de protectie Tyvek Xpert pentru un grad inalt de protectie chimica / bilogica/ fata de virusuri.

Lasă un răspuns

Call Now Button