Genti izoterme pentru transportul probelor infectioase

Pentru ca probele biologice ca sangele sa ajunga la o interpretare corecta, este nevoie sa treaca cu brio prin toate etapele: modul de recoltare, prelucrarea, transportul si stocarea probelor. Pentru transportul probelor infectioase va recomandam gentile izoterme de la Elite Bags, producator spaniol. Gentile sunt recomandate pentru laboratoare de analize medicale, sectii urgente medicale, ambulante, centre de recoltarea a probelor medicale.

Transportul acestor probe trebuie sa se realizeze in conditii de siguranta si integritate pentru acestea cat si pentru cel care le transporta. Aceste Genti izoterme sunt certificate în conformitate cu “UN 3373”, fiind optime pentru transportul de substante biologice de clasa B.

Geanta izoterma transport probe COOLS

Este realizata din materiale termoizolante de calitate superioara si prezinta 4 compartimente izoterme detasabile:

  • 1 compartiment special pentru containere de urina cu separatoare detasabile, capacitate compartiment – pana la 24 de containere
  • 3 compartimente pentru rafturi pentru tuburile de testare, fiecare cu o capacitate de 2 rafturi (100 de tuburi de testare)
  • buzunar transparent pentru identificare
  • burete pentru absorbia scurgerilor si compartimet pentru punga gel rece
  • 2 buzunare exterioare transparente pentru lista de probe
  • termometru electronic

Pentru transportul probelor recoltate va recomandam de asemenea geanta pentru fiole, izoterma PROBE. Pentru transportul si depozitarea in siguranta a preparatelor medicale, probe, fiole descoperiti borseta cu capacitate de 80 de fiole sau geanta izoterma AMPOULES cu capacitate de 84 de fiole.

Va invitam sa descoperiti toata gama de genti sau rucsacuri de prim ajutor, pentru transportul probelor, izoterme disponibile in magazin.

Lasă un răspuns

Call Now Button