Electrocautere SURTON – Modele variate

electrocauter surton
Aparatul este un electrobisturiu ce functioneaza prin radiofrecventa si este indicat pentru interventii de micro-chirurgie si chirurgie medie monopolara si bipolara.
Electrocauterizarea este o procedura care implica introducerea unui curent de frecventa inalta intr-o anumita zona din organism, cu scopul de a indeparta tesut nedorit, de a inchide vase sanguine sau de a crea o incizie chirurgicala. Aflati mai multe despre modelele de electrocautere Surton.
SURTRON 80 este un echipament electrochirurgical de înaltă frecvență, potrivit pentru chirurgia ușoară și medie.

SURTRON 80, prin performanțele sale, permite taierea precisa, coagulare tăiată BLEND, coagulare superficială FORCED COAG, coagulare profundă în absența necrozei SOFT COAG și, cu un adaptor special, coagulare BIPOLAR.
Citirea digitală a puterii livrate și monitorizarea funcției operative de către microcontroler garantează fiabilitatea absolută a condițiilor de muncă.

SURTRON 80 permite o intervenție chirurgicală extrem de profesională datorită soluțiilor de siguranță ușor de utilizat și de siguranță utilizate în mod normal.

Conexiunea electrodului neutru este monitorizată constant. Controlul siguranței contactului pacient / placă cu ajutorul unui electrod neutru divizat. Posibilitatea de a controla prin mâner funcțiile de ieșire monopolare, precum și furnizarea puterii de ieșire, permite implementarea operației chirurgicale fără a îndepărta atenția chirurgului de la câmpul chirurgical.

Electrocauter SURTRON 160

SURTRON 160, prin performanțele sale, permite taierea precisa, coagulare tăiată BLEND, coagulare superficială FORCED COAG, coagulare profundă în absența necrozei SOFT COAG și, cu un adaptor special, coagulare BIPOLAR.

Citirea digitală a puterii livrate și monitorizarea funcției operative de către microcontroler garantează fiabilitatea absolută a condițiilor de muncă.
SURTRON 160 permite o intervenție chirurgicală extrem de profesională datorită soluțiilor de siguranță ușor de utilizat și de siguranță utilizate în mod normal.

Conexiunea electrodului neutru este monitorizată constant. Controlul siguranței contactului pacient / placă cu ajutorul unui electrod neutru divizat. Posibilitatea de a controla prin mâner funcțiile de ieșire monopolare, precum și furnizarea puterii de ieșire, permite implementarea operației chirurgicale fără a îndepărta atenția chirurgului de la câmpul chirurgical

Descoperiti toate modelele de electrocautere recomandate pentru microchirurgie, dermatologie, stomatologie, chirurgie vasculara, prim ajutor, chirurgie veterinara.

Lasă un răspuns

Call Now Button