Autoclav 24L Europa B Pro ideal pentru incarcaturi de tip B

Autoclav 24L Europa B Pro ideal

Europa B Pro este un autoclav cu un nou concept tehnologic, ideal pentru sterilizarea incarcaturilor de tip B. Ofera solutii sofisticate ce il transforma intr-un autoclav un bun raport calitate/ pret prezent pe piata.

Caracteristici:

Control electronic. Gestionat printr-un nou sistem electronic, echipat cu un microprocesor de ultima generatie.
Sistem de racire. Nou sistem de racire, cu radiator de corp dublu.
Cicluri de sterilizare. 121°C-134°C adaecvat atat pentru materiale impachetate cat si pentru materiale libere. Toate ciclurile sunt pentru incarcaturi de tip B.
Dinamica presiunii in timpul sterilizarii cu autoclave Europa B Pro.

Dispozitive de siguranta la usa. Usa dispune de 3 dispozitive de siguranta:

  • Primul este de tip mecanic-electromagnetic: se actioneaza in momentul in care incepe ciclul de sterilizare si blocheaza complet deschiderea usii. Acest dispozitiv se poate inlatura la sfarsitul ciclului, acctionand un buton si atat timp cat existe o presiune pozitiva apropiata de zero.
  • Al doilea este de tip electric: se acctioneaza automat in momentul in care se determina o incercare de deschidere fortata a aparatului.
  • Al treilea este de tip dinamic si actioneaza asupra structurii garniturii.
Dispozitive de siguranta aplicate

Valvula de siguranta certificata.
Ped in camerele de sterilizare.
Izolare a camerei cu material ceramic certificat.
Aliniere barometrica automata, ce se instaleaza in timpul primei aprinderi fara a fi nevoie de interventii tehnice.
Cicluri de noapte automatice, cu sistem anticondens si stingere automatica, cu efect de memorie.

Dispozitie pentru retea hidrica. Sistema de osmoza mod. Pura Plus este un aparat prin osmoza foarte compact, proiectat pentru a fi conectat direct la autoclav, garantand o alimentare continua.
P.I.D. Este acronimul pentru proportional integral derivat si este maxima expresie a controalelor de lant inchis. Structura acestui control sofisticat este simpla si flexibila.

P.I.D. asigura un control si o supraveghere constante a intregului sistem functional al autoclavei, intervenind automat in caz de anomalie a parametrilor tehnici si electronici incorecti. Un dispozitiv ce se comporta ca un “adevarat tehnic” cu capacitate de diagnostic si interventie in timp real. O solutie ce limita anomaliile, alarmele si eventualele orpiri ale aparatului, garantand o fiabilitate maxima.

Lasă un răspuns

Call Now Button