Eficiena si protectie cu Halate chirurgicale de unica folosinta

halate chirurgicale de unica folosinta
Prevenirea infecțiilor în blocul operator este o prioritate pentru toți medicii. Prin utilizarea halatelor se evita complicațiile post-procedurale și riscul de infecție în domeniul operațional. Acestea sunt reduse la minimum, sporind în același timp bariera protectiva împotriva germenilor potențial patogeni care locuiesc în straturile pielii umane.

Halatele chirurgicale oferă o protecție de succes împotriva riscului de infecție în timpul operatiilor chirurgicale. Identificarea usoara a marimilor, plierea halatelor, compoziția halatelor – sunt soluții practice care permit aplicarea rapidă și simplă a acestora în timpul efectuării procedurilor medicale.

Aceste halate chirurgicale de unica folosinta, ALPHAtex, oferă o protecție ridicată pacienților împotriva infecțiilor, contaminării cu lichide și oferă confort echipei de operare. Sunt fabricate din polipropilenă hidrofobă de cea mai înaltă calitate, nețesută. Aceasta constituie o barieră eficientă împotriva pătrunderii microorganismelor și lichidelor.

Materialul SMS este un tip de material multi-strat moale și elastic. Asigură atât un nivel ridicat de protecție, cât și libertatea de mișcare și confort.

Caracteristicile halatelor

Descoperiti materialele de protectie disponibile pentru blocul operator: halate chirurgicale de unica folosinta (simple sau ranforsate), reutilizabile (bumbac sau impermeabile), bonete si botosei. Aflati mai multe despre halatele chirurgicale disponibile la Zetmedical!

De asemenea, gasiti echipamente de protectie impotriva COVID-19: semimasti FFP2, FFP3, costum de protectie, manusi, etc.

Lasă un răspuns

Call Now Button