Carturile pentru aparatura medicala – ajustabile si usor de utilizat

Carturile ajuta la transportul si suportul aparatelor medicale necesare in tratamentul sau monitorizarea pacientului. Aflati mai multe despre carturile pentru aparatura / echipamente medicale de la Bailida. Sunt ajustabile, usor de utilizat si de curatat.

Cart pentru echipament medical

Cart pentru echipament medical

Cart pentru echipament medical realizat din aluminiu, cu sertar si etajera din ABS. Modelul are un design eficient si o buna calitate fiind echipat cu 4 roti cu diametrul de 100mm, 2 dintre ele se pot bloca.

Prezinta un raft si un sertar din metal, vopsit cu pulpere electrostatica. Se pot regla pe inaltime in functie de nevoile pe care le are personalul medical.

Sunt acoperite in ABS fiind usor de curatat sioferind rezistenta in timp. Sertarul prezinta un sistem glisare cu autoinchidere.


Cart aparatura medicala

Cart aparatura medicala

Cartul pentru aparatura medicala este usor de utilizat si rezistent datorita structurii de otel. Pot fi transportate aparate medicale pentru tratarea pacientului.

Prezinta un top ca suport pentru aparat de monitorizare a functiilor vitale si un cos pentru cabluri sau pentru electrozi
Cadrul este din aluminiu profilat, permițând orice ajustare a distanței dintre și instalarea echipamentului suplimentar
Raftul se poate curata usor, este rezistent fiind realizat din oțel lăcuit cu pulbere. Fiind proiectat cu adâncime, previne alunecarea echipamentului.
Transportul se realizeaza usor, fiind echipat cu role cu diametrul de 75 mm, cu două cu mecanism de blocare;

Descoperiti toate carturile pentru aparatura medicala disponibile la Zetmedical.

Lasă un răspuns

Call Now Button