Trolii medicale – modele diverse

trolii medicale
Dispunem de trolii medicale create special pentru activitatile de zi cu zi din cadrul spitalelor, clinicilor, centrelor de ingrijire. Gasiti trolii pentru proceduri medicale, anestezie, utilizate in blocul operator, multifunctionale, pentru fise, dar si accesorii.
Producatorii cu care colabram ofera un standard inalt de calitate, inovatii si un design modern, adaptat cerintelor actuale din domeniul sanatatii. Descoperiti modele variate de trolii medicale!

Trolii multifunctionale

Troliu multifunctional spital, cu sertare si cosuri detasabile

Este caracterizat de un design care ofera eficienta in diverse interventii medicale. Top din ABS cu margini pentru transport sigur, carduri de identificare pentru sertare. Compartimentarea personalizata a dulapului cu doua usi este un avantaj important.


Trolii / carucioare medicale pentru anestezie

Troliu Medical pentru Anestezie

Realizat special pentru anestezie, prezinta doua sertare destinate substantelor necesare in anestezie, acestea fiind prevazute cu inchidere si capac. Designul modern si structura metalica sunt caracteristici cheie care ofera durabilitate si eficienta.


Trolii / carucioare medicale pentru medicamente

troliu medicamente albastru

Troliu medicamente, ingust, cu 5 sertare

Dimensiunile reduse ajuta la transportul si manevrarea in spatiile mici din saloane, spital, etc. Prezinta inchidere centralizata cu cheie pentru toate sertarele.


Trolii medicale pentru blocul operator

troliu medical inox bloc operatoe

Troliu medical INOX Bloc Operator cu compartimente

Sporeste eficienta si organizarea datorita celor 9 compartimente transparente in partea superioara. Este incapator, fiind prevazut cu 6 sertare de aceeasi dimensiune, din inox.

Descoperiti modelele disponibile pentru numeroase proceduri medicale si accesoriile care personalizeaza troliile medicale!

Lasă un răspuns

Call Now Button