10 avantaje pentru plosti urinare de unica folosinta

plosca urinara uf
Produsele de unica folosinta sunt mult mai practice si ofera un grad mai ridicat de igiena mai ales cand e vorba despre utilizarea lor in domeniul medical. Polsca urinara este destinata persoanelor care au probleme locomotorii, care nu se pot deplasa pana la toaleta cu scopul de a oferi un confort sporit pacientului. Plostile urinare de unica folosinta ofera mult mai multe avantaje decat cele reutilizabile.
Avantaje pentru pacient si pentru personalul medical
  1. Cresterea igienei pacientilor. Fiind de unica folosinta, se elimina riscurile transmiterii infectiilor bacteriene de la un pacient la altul. Pacientul este protejat de riscul de a contracta infecții spitalicești folosind un container întotdeauna nou, curat și uscat.
  2. Scăderea volumului de muncă necesar pentru îngrijirea medicală.
  3. Imbunătățirea calității asistenței medicale. Pacientul beneficiaza de mai multa atentie si confort pe perioada recuperarii.
  4. Timpul de lucru al lucrătorilor din domeniul sănătății pentru spălarea și curățarea periodică a pisoarelor scade. Economisind timp, se pot curata si igieniza mult mai multe suprafete cu care pacientul intra in contact.
  5. Profesionalism. Folosirea produselor de unica folosinta denota faptul ca spitalul se preocupa de igiena si curatenia pacientului. Pacientii vor avea mai multa incredere in serviciile medicale pe care le oferiti.
Avantajele plostilor urinare de unica folosinta de la ZetMedical
  1. Produsele noastre au capace optionale. Ajuta la reducerea mirosurilor neplacute si protejeaza pacientul si personalul medical
  2. Posibilitatea folosirii suporturilor antimicrobiene. Polipropilena din care este realizat suportul, conține aditiv activ antimicrobian care persista pe toată durata de viață a suportului, limitand dezvoltarea bacteriilor.
  3. Produsele noastre sunt realizate din material de inalta calitate. In procesul de fabricare se foloseste hârtie din ziare noi și neetichetate, tratate cu apă și rășini naturale și modelate prin matrițe speciale.
  4. Sunt rezistente la apă. Amestecul special de materiale al recipientelor ofera rezistenta la apa si garantează sigilarea absolută a deșeurilor organice timp de câteva ore.
  5. Sunt biodegradabile. Recipientele sunt fabricate numai cu materiale naturale care pot fi ușor îndepărtate fără a afecta mediul.

Produsele sunt de inalta calitate, de la producatori europeni. Sunt special gandite pentru confortul si igiena pacientului. Descoperiti toate tipurile de plosti urinare de unica folosinta si reutilizabile disponibile la ZetMedical.

Lasă un răspuns

Call Now Button